Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.09.2020., 19:55   #51572
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Gasite kompresor klime 15 minuta prije nego gasite auto, i nikad loših mirisa iz klime.
Dobri oni sprejevi npr od Sonaxa, staviš u autu, uključiš recirkulaciju i ostaviš da klima radi
Eh... vozim se 30 min do posla, ako isključim 15 prijr taman se lipo usafram i usmrdim ko pokvarena klima...

Citiraj:
Autor hash Pregled postova
Kratki feedback za Sonax sprej za klimu. Nikakva razlika prije i nakon.

Ne znam kako preventivno djeluje, za to bi trebalo ozbiljnije istrazivanje s obzirom da svako drugacije tretira svoj auto, ali jedom kad se osjeti miris sprej nece pomoci.

Zatvorio sve, spustio siceve, kruzenje zraka, ventilacija na najjace, klima na najnize. Nakon 15min auto fino mirisi. To je bilo jucer, danas upalio maloprije da isprobam, sve isto.

Ako stignem, vidjet cu jel mogu kuda pristupiti radijatoru, ako bude sve jasno vidljivo probati cu naspricati s nekim sredstvom znatizelje radi ali ne polazem nade u to. Dalje trazim nekoga tko zna sto radi. Kad rijesim javim cifru i ostavim reklamu ako sve bude OK. Ako netko ima nekog za preporuciti, lijepo hvala unaprijed
Ammm za mi je sta prije nisam. vidio taj sonax je goli k, ja dva odjendom stavio i ništa nije napravio.

Pjenu(koju sam kupio prije konzultacija) mi je rodjak automehanicar reka da ne koristim jer se ta pjena pretvori u ljepljivu tekucinu i da nakon god dana se sve zivo lipo na isparivač, da je jako tesko saprat. I preporucio mi je drugo sredstvo koje djeluje par mjeseci: https://i.imgur.com/H03CvAX.jpg strcnit malo u ventove, malo na radijator, i ostak raspalit na najjače i u usis zraka na autu.

Nije najbolje rješenje ali je skroz okej, najbolje je: https://youtu.be/VUKpse_Lnag ima i u hrvatskoj zastupnika te firme, nezz koji su, guglajte Tunap hrvatska
OuttaControl je offline   Reply With Quote