Citiraj:
Autor vex
Eh kad bi govno od lG-ja imalo android gore , onda bi život bio lakši . Ima neki LG os koji ima plex ali koliko čitam, plex ne pruža baš dobar user experience sa direktorijima, titlovima, blah blah, zaobišao bi ga ako je moguće
Da, radije bih da manje troši ali definitivno ne bih zaboravio na 4k filmove jer zato i pravim man cave da fino to sve strpam unutra, sa što manje zaj** i spajanja kablova  . Just me, oled, kokice i film  . Bolje da mi troši 20kn mjesečno više neg da moram svaki put nešto spajati itd ( sve kablove u zid stavljam )
Holy crap ovo je top stvar, isto kao i moj lg daljinski  . Samo još smisliti koji OS staviti da bude sve što jednostavnije 
|
nesto krivo citas, oces da ti snimim kako radi Plex na LG WebOS-u? Imam 4K filmove, normalne u HDu, serije, a odnedavno i skidam samo filmove sa 5.1 zvukom i to lijepo vrti bez transkodiranja. Sve vrtim preko Plex aplikacije u direct playu. Jedino sto ce ti transkodirati ako moras stavljati titlove, koje ja moram radi zene ali nikakvih problema zbog toga. Pogotovo cim dodam film u kolekciju, odmah preko Plex server searcha nadjem odgovarajuci titl.
Za direktorije samo treba pariti guidelines od Plexa, ali to je za bilo koji player/TV da bolje nadje odgovarajuc metadata za sadrzaj.