Citiraj:
Autor Gigi1
nece ako su bolja napjanja, ali zasto recimo onda nisi ustedio na napajanju i sam uzeo za svoju konfu neko granicno napajanje od 450W
onaj koji kupuje grafu od 7k kn i ajmo reci ekvivalent ostale komponente da tjeraju tu grafu(znaci jos bar 4-5t kn) je po meni blesav ako ide stediti na napajanju(kupis ferkana a nemas za benzin), vec napisano ranije danas ali kaj kad se cita tak kak se cita
isto tako takvi koji kupuju takve komponente sigurno nece pomaknuti slidere za taktove u desno i pokusat izvuc 10% perf više iz kompa pod koju cijenu potrošnje 
|
Uzeo sam napajanje koje imam iz razloga sto je bilo best buy u tom trenutku (640kn), zbog ogromne garancije od 10 godina, zato sto sam htio biti siguran da u kantu danas sutra mogu staviti sto god zelim i zato kaj nisam previse gledao grafove o potrosnji kao danas

Ciljao sam na ovo od 650w, al je bilo tek 60-70kn jeftinije ak se ne varam i na stranicama trgovina je pisala garancija od 5 godina.
Kazes da mi ne citamo, a ti nisi procitao ono sto sam ja napisao
Citiraj:
Autor guerra
Nisam ja nigdje rekao da treba stedjeti na napajanju neg pricam o tome da se ljudi sa napajanjima od 600w+ sudeci po grafovima ne bi trebali brinuti i odmah bacati u trosak  :
|
Nisam zagovornik toga da se stedi na napajanju, dapace, vec kao sto sam napisao samo kazem da se ovi sa nesto slabijim napajanjima ne bi trebali brinuti.