View Single Post
Staro 11.09.2020., 11:29   #1079
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
nece ako su bolja napjanja, ali zasto recimo onda nisi ustedio na napajanju i sam uzeo za svoju konfu neko granicno napajanje od 450W

onaj koji kupuje grafu od 7k kn i ajmo reci ekvivalent ostale komponente da tjeraju tu grafu(znaci jos bar 4-5t kn) je po meni blesav ako ide stediti na napajanju(kupis ferkana a nemas za benzin), vec napisano ranije danas ali kaj kad se cita tak kak se cita

isto tako takvi koji kupuju takve komponente sigurno nece pomaknuti slidere za taktove u desno i pokusat izvuc 10% perf više iz kompa pod koju cijenu potrošnje
Uzeo sam napajanje koje imam iz razloga sto je bilo best buy u tom trenutku (640kn), zbog ogromne garancije od 10 godina, zato sto sam htio biti siguran da u kantu danas sutra mogu staviti sto god zelim i zato kaj nisam previse gledao grafove o potrosnji kao danas Ciljao sam na ovo od 650w, al je bilo tek 60-70kn jeftinije ak se ne varam i na stranicama trgovina je pisala garancija od 5 godina.

Kazes da mi ne citamo, a ti nisi procitao ono sto sam ja napisao

Citiraj:
Autor guerra Pregled postova
Nisam ja nigdje rekao da treba stedjeti na napajanju neg pricam o tome da se ljudi sa napajanjima od 600w+ sudeci po grafovima ne bi trebali brinuti i odmah bacati u trosak :
Nisam zagovornik toga da se stedi na napajanju, dapace, vec kao sto sam napisao samo kazem da se ovi sa nesto slabijim napajanjima ne bi trebali brinuti.
guerra je offline   Reply With Quote