View Single Post
Staro 11.09.2020., 08:09   #2590
vex
Premium
Moj komp

vex's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Autor SrKi Pregled postova
Ako imas smart TV, moguće da vec ima mogucnost instalacije aplikacije tipa Plex/Kodi. Zamisli to kao privatno Netflix sa tvojim sadrzajem.
Eh kad bi govno od lG-ja imalo android gore , onda bi život bio lakši . Ima neki LG os koji ima plex ali koliko čitam, plex ne pruža baš dobar user experience sa direktorijima, titlovima, blah blah, zaobišao bi ga ako je moguće

Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
ako ćeš na tom komadu hardvera imat nas - zašto majketi? nas guraš na hardver koji ILI ne troši puno struje ILI ne plaćaš struju pa ti je svejedno. a ne na mašini koja u idle-u guta 50W. zaboli me ali ono, troši više nego frižider.

htpc + kodi je imho sranje, ako želiš imat kakav takav user experience.

nabavi si neki android box sa aliexpressa koji guta h265 (na 4k zaboravi) i low power nas za file server. za one filmove koji su prezahtjevni, spoji si laptop hdmi-jem na tv i tako pogledaj film. imaš sad i relativno jeftinijih satelit+dvbt+iptv+kodi boxeva, ali nemam iskustva s njima.
Da, radije bih da manje troši ali definitivno ne bih zaboravio na 4k filmove jer zato i pravim man cave da fino to sve strpam unutra, sa što manje zaj** i spajanja kablova . Just me, oled, kokice i film . Bolje da mi troši 20kn mjesečno više neg da moram svaki put nešto spajati itd ( sve kablove u zid stavljam )

Citiraj:
Autor Nick7 Pregled postova
Kupi si wireless daljinski, ja imam recimo F10 mele air mouse i stvar radi besprijekorno. Beskonacno bolje nego preko TV-a, sto se mene tice, te nemam problema s raznim codecima, niti imam problema s titlovima.
Holy crap ovo je top stvar, isto kao i moj lg daljinski . Samo još smisliti koji OS staviti da bude sve što jednostavnije
vex je offline   Reply With Quote