View Single Post
Staro 10.09.2020., 14:39   #1511
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Citiraj:
Autor guerra Pregled postova
Realno mainstream Navi ce zaje 3070 jedino ako bude jaca kartica sa nekakvim ekvivalentom DLSS-u, a ne radi kolicine vrama. Tih 8gb na 3070 ce danas sutra biti problem za 4K na 100+ FPS-a, ali zar mislis da ce ljudi koji si mogu priustiti 4K high rr monitor uzimati 3070 ili mainstream Navi? Osobno mislim da ne, oni ce uzimati jace Nvidie ili Navi kartice, a ovi mainstream ce rokati na 1440p high rr monitorima ili nekakvim 4K sa manje hz-a gdje nece trebati ne znam koliko kolicine vrama.
Mislim da budu svi koji sad kupuju bilo koju novu nVidia ili Radeon grafičku i dalje igrali na 1080p s nekim bijesnim osvježavanjem, jer koliko god se zavaravali - 4K, DLSS, RTX i sve ostalo - većini ne znači apsolutno ništa. 16GB GDDR6 memorije bi IMHO trebal biti minimum za obje nadolazeće generacije, a tek onda nek si svaki odabire koja od novih tehnologija mu više paše. Ove fore sa 8GB i 10GB su tu samo zato, da nVidia odmah uvali 16GB i 20GB modele i da opet bude marketing kak su kupci super prošli.
The Exiled je online   Reply With Quote