Tema: Netflix
View Single Post
Staro 09.09.2020., 18:45   #425
pero78
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor franzD Pregled postova
Za HR titlove ne mora biti hrvatska kartica/hrvatski account, ali ne smije biti europski. Zbog odredbe o prenosivosti, svi računi otvoreni u EU moraju imati sadržaj matične države u kojoj je račun otvoren bilo gdje unutar EU, izvan ne.
U prijevodu, HR račun će ti dati HR titlove bilo gdje u EU, izvan EU dobiješ lokalni katalog države u kojoj se nalaziš.
Ne-EU račun će ti HR titlove dati samo unutar HR, u svim ostalim državama svijeta dobivaš lokalni katalog.

I da, većina novih naslova koji dolaze sada u startu imaju hrvatski prijevod, a dodaju ga i na starije naslove.
Po meni je za ovo sto sam uzeo preko alija bila koristena UK kartica jer mi daje UK popise najgledanijeg sadrzaja, e sad po ovom sto si ti napisao bez obzira racunaju li Uk kao dio Eu ili ne ja bi trebao imat ponuden Hr titl jer se spajam unutar HR, ali nazalost to nije slucaj. Testirao ja na preko iskona a frend preko Vipa i ni jedan od nas nema hr titlove.

A nista ovaj mjesec cu ovako a sljedeci cu uzeti mjesec dana besplatno preko moje kartice za test pa ce valjda tada biti i hr titlova
pero78 je offline   Reply With Quote