View Single Post
Staro 09.09.2020., 17:35   #5507
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Kruno12 Pregled postova
Hvala vam ostajem onda bez ugovora.
Vec sam mislio da si novi korisnik. U tom slucaju nikako pod ugovor dok se ne uvjeris da sve radi.

Ja sam ih prije neki dan otkantao, a isto sam se razmisljao da li uzeti s ugovorom ili ne. Odlucio sam se radije dat 20 kn vise pa ne bit vezan za njih. Btw, to je provider na kojem sam se najmanje zadrzao, ni 2 puna mjeseca.

Prije nego sam presao kod njih sve moze, max brzine koje linija dopusta, samo dodjite. Konacno docekao prijenos usluge, proradio net kad brzina 20/1 mbit. Nazovem ih i kazu mi da je prvih tjedan dana osnovna brzina dok se veza ne "ustabili". Reko sta vam je to, al ajde.

Prodje tjedan dana, brzina ista. Zovem szk, kaze frajer "ne, ne. Morate mjerit hakometrom vezu, slat prigovor pa cemo onda dic brzinu".

Napravim tako, izgubim tjedan dana, posaljem rezultate kazu javit ce se. Za par dana stize na mobitel obavijest preko govornog automata da je problem rijesen. Sav sretan dodem doma, provjerim vezu, sve isto. I tu sam popizdio, nazvao ih i trazio ukidanje linije.

U medjuvremenu sam 2 puta zvao da me maknu s cgnat-a, i kao maknuli su. Nije proslo 2 dana eto mene opet na cgnatu. Za poludit.

Zakljucak, sreca moja pa nisam bio pod ugovorom jer to su takvi prevaranti i muljatori da to jos nisam vidio. Bas su stoka.
Cuky je offline   Reply With Quote