Citiraj:
Autor MIK
Kak je stanje sa tehničkim pregledom, navodno znadu pogledat farove i jel sve po papirima.
|
Nema tehnickog ovdje kakvog ga mi znamo osim ako te policija ne posalje na vanredni. Imas tehnicki samo u slucaju da si auto uveo iz druge zemlje/provincije. Nakon toga ide samo osiguranje.
A i da iz nekog X razloga odem na VI (vehicle inspection) nemaju sto vidit jer je sve slozeno na mjesto tvornicke zarulje i zatvoreno unutar fara.
Citiraj:
Autor coconut
Nisu samo Švabe specifične po tome. Sjetio sam se da su starome Chrysleru 300M morali skidati prednji lijevi kotač i otvoriti vratašca na unutarnjoj strani blatobrana da bi došli do akumulatora.
|
Cudno, koje godiste? Jer 300M ima akumulator odma do sajbe u prostoru motora. Cudno je to malo jer akumulator ne smije bit sakriven cisto iz razloga sto moras bit u mogucnosti odpojit kleme u slucaju opasnosti.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Koje LED-ice si uzeo? Vidio sam samo jedan LED upgrade na 'jedinici' koji izgleda pristojno. Svi ostali su protreperili nakon kratkog vremena. Iako, meni čak na mojem i halogenka izgleda dobro jer je hladnije svjetlo, tj. bijelo je. Jedino što nisam uzeo par kad sam kupovao, pa mi je jedna žuta, a jedna bijela 
|
Ovo sam uzeo.
Ne znam koliko ce trajat ali nisu skupe pa reko idem probat. Nisam htio uzimat one po 15-20 dolara jer znam da nit valjaju a i bacaju gresku pa bi morao kodirat auto da ne radi test prilikom paljenja.
Ove su sjele na mjesto tvornicke zarulje i ne bacaju greske. Zasad je sve ok.