Ne kužim niti te ljude, inkasatore. Od svih silnih poslova koje mogu sad birati jer nema radne snage, oni odaberu taj posao gdje se uvijek natežeš i prijetiš ljudima, da ćeš ih kazniti id, ne znam kako im to nije prestresno za raditi. Očito su dobre plaće...
Nama su tu u zgradi u Čk isto par puta ušli, svaki put sam ih lijepo ispratio, nekad su se ljutili, nekad su razumijeli zašto ih tjeram van, jednom su mi čak i poslali onaj prijedlog pred ovrhu. Bilo je napisano da je inkasator vidio u stanu svašta, na što sam preko koleginog odvjetničkog ureda zahtjevao da nam pokažu te "dokaze" ili da odbace prijedlog. Na to se nisu javili niti je ikakva ovrha došla. Prošlo već godinu dana od toga.
Zadnji put susjedi na grupu napišu da su inkasatori u zgradi, ja trk do njih i zamolim ih da izađu iz privatne zgrade. Na to meni stariji gospodin kaže da je njih pustio jedan susjed u zgradu. I ja ga pitam, pa jeste li bili kod njih? Kaže on da. Ja kažem ok, ajde onda sad, kad ste kod njega gotovi, izađite. I pristojno su se pokupili van zgrade, bez ikakvih ružnih riječi i prijetnji i nikakve tužbe/ovrhe nisu došle. Čak štoviše, rekli su da smo mi pristojni, da su im u drugoj zgradi zvali policiju ali su ih ovi samo ispratili iz zgrade.
Sve dok ih ne pustite u stan i potpišete zapisnik, ne mogu Vam zasad ništa. Da imaju iole bolji program, drage volje bih platio. Ovako za cijenu Netflix 4K paketa dobiješ kitu labudovu...