View Single Post
Staro 08.09.2020., 20:07   #2558
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Iz njihovog cjenika stranica 180
170
Citiraj:
Autor selk Pregled postova
Njihov odgovor onda bude
Možete otvariti popust ako imate još neku pretplatu ili uslugu na našoj mreži/,,,
Eto i proroka ... koji zna sta ce oni reci i kada ce oni to reci. Bar da je procitao cjenik ili uvjete koristenja popusta pa bi nasao sljedece:
Citiraj:
Konačan iznos i količina dodijeljenih pogodnosti u sklopu Posebne ponude određuju se na temelju statusa pojedinog korisnika koji se utvrđuje na temelju sljedećih kriterija: vrijeme provedeno u pretplatničkom odnosu s A1 , broj mjeseci do isteka obveznog trajanja trenutnog ugovora korisnika, redovitost u plaćanju računa, broj izdanih opomena, broj korištenih usluga (paketa te dodatnih TV, internet i telefonskih opcija), korištenje e-računa i/ili SEPA izravnog terećenja, mjesečna potrošnja, broj priključaka ili lokacija korištenja usluga te broj konvergentnih usluga u kućanstvu
Od A1 imam samo taj Homebox, nist vise... racune uredno i na vrijeme platim, 4 godine korisnik skoro.
Trazio sam 52kn popusta preko maila, ponudili 60kn a da sam uzeo i novi router na otplatu, ne jednokratno, onda je popust mogao biti 70kn. Za 80kn treba biti e-racun i jos neka usluga tj. skoro sve stavke gore iz uvjeta pokrivene.