Citiraj:
Autor kasper_sky
Dobro da sam pogledao na temu...
Dajte mi konkretnu preporuku dali da uzmem Xiaomi Poco F2 Pro na rate kako sam i htio ili da čekam tog poco-x3-nfc? Slike i video su mi prioritet za fotkanje i video.
Tj. evo pitanje uzimam na 24 rate da sam i toliko miran? Preporuka za mobitel sa tim dobrim jeftinim kamerama za slikanje i video 4k max. Lajkam što ima poco f2 128/250gb storage.
jel 5g bitan next 2y?
ip waterproof?
|
Imas neki limit na budgetu? Jer iskreno ako su ti videji u fotke veliki prioritet, ja bih uzeo P40 seriju od Huaweja. Stvarno taj posao odraduje bezprijekorno.
Dok kod Xiaomi-a zahtijeva prcaknja sa modovima i eventualno rutanje da se dobije max za iste rezultate.
Tipa da bi dobio 320kbps bit rate za audio u video snimci morao sam rootati sa MAgiskom i na njega staviti mod za 320kbps, osto vrijedi za mod koji usposobljava svih 48mpx za slikanje umjesto binninga.
Kolega jedan je rekao kako xiaomi ni na jednim "jeftinijim" serijama kao MI 9t, pro poco itd, nema OIS pa ja to zabilazim uploadanjem videa na google photos i onda radim stabilizaciju putem toga, ali tu imas kompromise sa kvalitetom videa pri uploadu itd...
EDIT: Inače, od Xiaomi definitivno Poco f2, zaista dobar mob za novce koje traće a da se naci za 330€ na akcijama.
Inače, ja koji imam Mi 9t, i kada gledam ovaj Poco X3, osim kamere i nije neki upgrejd kao takav.
Isto čekam Mi 10 Ultra, moćda bude Kao mi 10t za EU trziste.