Citiraj:
Autor Cilim
nedugo prije par dana tako je pisao forumas Thermaitake.
Kod tebe u kvartu je mozda nova opticka centrala pa zato i imas vece brzine na toj Amis provucenim optickim nitima - kabelu zute boje.
|
Forumaš Thermaltake piše puno toga ali nekako mi ne drže vodu njegovi postovi obzirom da mu nije prvi put da je napisao nešto na pamet. ( bez uvrede ali, sjećam ga se još od kad je Amis uveo 100/100 i miljon pitanja i mišljenja, ali nebitno, 100 ljudi 200 sisa).
Ja samo mogu potvrditi da je Amis kod mene provukao optiku davnih dana (među prvima u ZG) i nakon njih nikada nitko ništa nije dirao niti na ormariću u zgradi odakle idu svi kablovi prema stanovima, a niti na ormariću ispred zgrade gdje su svi operateri. Vidio sam samo HT-Ovce i to kad su došli jer je bagerom netko ispred ormarića iskopao telefonske žice (ni tada nisam bio bez neta, tako da...)
Ali to ne znači da će oni nekaj mijenjati, samo jedno je sigurno, a to je da su Amisovi tehničari (koji su mi dolazili doma u službi Vip/A1) svaki put napomenuli da VIP nema infrastrukturu za njihove kablove koji su bili napredniji od VIPovih.
Pa eto, i to uzeti sa zrnom soli.