View Single Post
Staro 08.09.2020., 10:08   #66
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Da nije možda Boris Spremo - Viši tehnički konzultant u tvrtki TIS OIS d.o.o.? Priča se poklapa, samo je pitanje ko ju je ispričal.
E nezz al malo je drugacija bila prica i kasnije bar 2 god

Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
koliko se sjećam, član Perestrojka je pričao o 8000 nečeg plaće (50k kuna cca).. i mislim da je više bio za sigurnost, sjećam se nekih njegovih SS-ova monitoringa koje prati
Moguce da je, stvarno se ne mogu sitit ali bilo mi je wow. Je nešto prati, pogotovo kad je dežuran, al kad vidim post sjetio bi se pronjuskat cu malo

Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
Kolega iz prve firme, decko genijalac cisti. Isao u London raditi za Wonga-u, sada radi u Skyscanneru kao CSO. Znam da je za Wongu imao placene obroke u restoranu, stan i blizu 10k funti brutto mjesecno, ali je zivio na relaciji Irska - London.

Sistemasenje nece nestati, mozda ce se preoblikovati il poceti zvati drugacije ali ce biti tu. Da li ces biti outsourcean nekoj zapadnoj firmi, mozda odseliti na zapad(ili istok) ili ces biti sistemas u HR, samo o tebi ovisi kako ce ti biti.
Da, kad smo kod preoblikovanja, primjetio sam da se par sistemaša što ih znam "transformiralo" u devopse što mi se čini neka "evolucija" sistemaša, samo što devops još u Hrvatskoj nije baš razgranat pojam
OuttaControl je offline   Reply With Quote