Citiraj:
Autor selk
Daj mi napravi onda produženje i novi ruter ja pristajem evo odmah, kada se može.
|
Ja zbilja ne mogu utjecati na bilo ciju sposobnost u trazenju necega, produzavanja ugovora itd... mogu samo reci
kako sam i sta se moze jer ako ja nisam htio uzeti router koji mi je nudjen onda ne vidim zasto ne moze, znaci ja konkretno nisam htio
uzeti router a
mogao sam. Jasniji ne mogu biti... kakava sluzba za korisnike sa studentima itd... ? Dobro da ne ugovarate produzenja ugovora na facebooku kod njih ili chatu, tko ne zna kako se produzuje neka usluga koja je pred raskidom neka si plati odvjetnika.
Dakle poslati mail da se zeli produziti/raskinuti usluga na
, sacekati prodajnog agenta da nazove na telefon koji ste ostavili u mailu i kad nazove, sve dogovorite...
Ja Flatbox Duo placam 119kn,
da... 119kn jos jednom ako netko misli da mu se muti u ocima pred ekranom a na drugoj "signal" temi "isti korisnik" kao ja sto je produzio ugovor pise kako je produzio za 169kn i kako je dobro prosao, nelosa ponuda
A
nije preko veze, nije mi nikakav komsija, rodjak itd... u A1 nego
redovita ponuda za postojece korisnike koji se obavezuju na nove 2 godine, no
treba citati cjenik, treba citati uvjete koristenja, treba citati posebne ponude i pogodnosti pa
kad imate sve stavke, clanke i ostale informacije koje vam trebaju, onda zbilja nebi trebao biti problem pozvati se na iste kad ugovarate neku uslugu, ako to niste sposobni onda ponavljam, platite si odvjetnika umjesto sto vicete da nesto ne moze.