View Single Post
Staro 07.09.2020., 11:34   #1911
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Da, ali vivoactive traje baterije 5 dana dok kod stratosa/gtr-a traje 5-7 puta dulje.

Necu ulazit u polemike o kvaliteti, ali i sam imam gtr, imao sam verge i to su sve poluproizvodi. Simpaticni satovi ako ti trebaju ko meni - za bit sat + notifikacije, i eventualno HR monitor za zabavu. Aplikacija uzasna, cesto gubi konekciju pa malo dobivam notifikacije, malo ne dobivam dok ne refresham app... Gps ne koristim pa ne mogu komentirat ali vidim po iskustvima da je ispodprosjecno iskustvo.
Da na tim garminima traje baterija dulje odavno bi presao na njih. Ovako mi ne pada napamet da moram punit sat svako 5 dana za ovo za sta ga ja koristim.

Ja sam zadovoljan, i s obzirom na cijenu je sasvim ok (pogotovo kad ga kupis od strojnice za <100 eur), ali da je poluproizvod - je.
GTR je baš fora sat. Classy look a build quality i ekran su odlični, pogotovo za tu lovu (crni alu je nešto manje otporan na grebanje ali tacho ring rješava stvar i sat izgleda još bolje). S notifikacijama problema nemam. Nije ni amazfit jedini app koji možeš koristiti s njim. GPS nije bajka ali nije ni kod garmina (ali jest bolje). No ja ne koristim. Korake ne broji ništa lošije od garmina. Garmin je dosta skuplji sat i malo je bezveze uspoređivati. GTRu mi traje baterija 20 ak dana. Mislim da je sasvim ok sat za nekog ko nije profi user. Za outdoor praćenje sporta Stratos je sasvim ok.
delavi je offline   Reply With Quote