Citiraj:
Autor dada-as
Mogu se sloziti da vrijedi 100 kuna ali ga nitko nece kupiti, haha
A problem s tim kompom je sto covjek treba grafu i sad najisplativije je kao sto kazes 470 4gb za 400 - 500kn, a to je dosta za komp koji ni nije namjenjen igranjem ni nema neki procesor za igranje. Znaci trebao bi nabaviti negdje na odpadu neku grafu od 1Gb tek toliko da daje sliku, na odpadu mislim besplatno jer te grafe ne vrijede nista, odnosno vvrijede slicno ko i procesor, znaci vrijede ali ih nitko nece kupiti...
|
ponavljam se ko papagaj.. ali braciko sve ovisi šta ti smatraš igranjem.. očito ovaj komp nije za ultra detalje, ali
phenom x4 otključani (koji je eto slabiji ili rang ovog fx6300 kojeg je vrijeme pregazilo) i rx470 su tjerali witcher 3 na ultra detaljima na cca 40 i više fpsa.. mislim ono, kakve grafe od 1gb i slično da daju sliku?
igranje ne znači obavezno ultra na 60fpsa, ili čak fullhd.. ja ti garantiram da taj komp može pokrenit hrpetinu igara dan danas s rx470 uz prikladne postavke.. a witcher3 pa nadalje izgleda bolesno dobro, pa si ti sad misli.. čak se i rezolucija može smanjit s fullhd na nešto niže da to opet izgleda sasvim dobro, nekom klincu koji je tek krenio s igranjem za minimum minimuma para.. druga stvar što je ovdje na forumu izlgleda svetogrđe snizit rezoluciju, snizit grafičke postavke jer ono nisi kewl i to nije igranje.. ovo je pcekspert forum, a to znači obje strane medalje i mega kewl ultra 4k, ali i kako dobit najviše iz slabijih dijelova.. začudim se nekad nekim preporukama.. ko da nikad niste ušli u postavke igre i vidjeli da ima low medium high ultra, promejna rezolucije itd.. sve se koristi
nekom klincu je bitno da igra gta5, a to koje su postavke i rezolucija koga boli kurac (kad moram lajat)
druga stvar što se proizvođačima igara ne da drkat s optimiziranjem pa ti sad moraš imat 2080/2080s/2080ti/3090/titan od 15k kuna da bi vrtio nešto pristojno.. ja to smatram porezom na budale, ali opet to je moje mišljenje