Ja sam napokon jucer dobio plocu, nazad sa servisa (jer nije htjela prihvatit novi proc blabla...), i uglavnom radi.
Sljedeca stvar SONIC TOWER:
Skuzio da nisam dobio backplate i poludio!!! Bilo je oko 9 navecer a ja nestrpljiv zelio sam da bude gore na procu do ponoci pa makar sve bacio. Plocu sam kupio u bingu, ali me nije smetalo da otrcim do HgShrota. I bratic i ja se bacili na zicanje i muljanje da smo tu kupili plocu i nismo dobili backplate. On je otisao na normalan salter i lik nije popusio jer je zelio da donesemo plocu, a ja sam bio na servisu kod lika koji prvo nije uopce razumi sto ga trazim, da na kraju pocne tvrdit da backplate sigurno dolazi sa sonic towerom. Nista od te opcioje sljedila je improvizacija. Backplate (valjda jedini na svijetu) smo napravili od jedne plastike (tocnije plastike za 5,25 incha utor koji micete sa kucista kad stavljate optiku). Sarafe uz ST dobijes posebno za svaki proc. Mi nismo mogli upotrijebiti one za K8 jer nisu imale navoje, te su jos bili i prekratki. Pa smo upotrijebili za pentium. Usarafili smo ga, malo je skliznu prema dolje i koliko toliko sjeo. I sad... Maticna je zilava svaka cast, ali se malo previse savijala pri naginjanju, pa smo jos morali dodatnu potporu sastavit od kartica za tekuci racun (ionaku su prazni racuni

). Zasarafili sa svim sarafima za kuciste (raidmax virgo), i vidi radi. Temperatura nije jos prosla 40 stupnjeva! Uspjelo.
Zao mi je samo sto nisam slikao pozadinu maticne jer kak to zgleda, mmm, ko da je iz tvornice izaslo
3200 je gore poslat cu rezultate cim se vratim nazad u stan.
Ja bih se ovom prilikom zelio zahvaliti dvoma studentima strojarstva. :clap: