Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.09.2020., 21:00   #51461
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor DragonSlayer Pregled postova
Ljudi, kakva je bila cijena MX5 NA/NB kad su bile nove? Kako god okrenem, isplati se više uzet je izvana jer ih ima za 3-4k €, a ovdje su po 7k i više. Čak i ako su cijene uvoza pola cijene auta, opet me ispadne jeftinije vani kupit, a realno nisu ni 1/4 cijene.

Realno, auto bi bilo samo za mene pa mi ništa drugo nije ni bitno, a ovo je najjeftinija stvar šta sam naša da iti malo valja.
Vako, NA i NB nisam siguran da li uopce mozes uvesti, s obzirom na ogranicenje za euro 4 normu.....neznam da li se sto mijenjalo po tom pitanju.
Sto se tice sarafljenja to ti je dobra ideja ali malo ti je nezgodno s obzirom na nedostatak dijelova.....znaci ili otpad ili ilmotorsport novo.
S tim da je recimo NB bas gust za vozit ali je tesko naci solidan primjerak a da nije u poluraspadu. NC navodno nije tako kao NB jer je malo teza. Ekipa se na miatinom forumu malo sprda sa NC da nije "prava miata" ali osobno ne vjerujem da je toliko losa.
ND mi je bomba od miate, IMO najbolja, najbrza/najagilnija (jebiga skyactiv) i najveca odmak od prethodne generacije ali je zato i takva cijena.Na mobilu ih vec ima od 18 hilajda ojra (koža, navigacija, 20k km, 2 godine stara) + 2k uvoz ali to je puno veca cifra od 3-5 hiljada za koliko se uzme NB.
Ja sam vozio NB 3 godine pa ako imas kakvih pitanja samo pitaj.
E da visok sam 186 i NB mi je bila taman, znaci jos lufta je bilo iznad glave a u ND mi je bilo jos vise mjesta....

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 04.09.2020. u 21:13.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote