Citiraj:
Autor bertone
@dadoremix, za staklo tuš kabine kupiš najobičniji ručni brisač za stakla, valjda se to tako zove (onaj za aute je čist ok), mislim na ovo:
... i nakon tuširanja za 5-10 sekundi potegneš par puta i riješeno, uzeo sam nešto slično kad sam vidio koliko brzo se nakupi kamenac (teška voda) na staklenim vratima i od tada možda dva puta godišnje imaš malo posla skinuti kamenac koji se nahvatao uz rubove stakla,... one plastične zavjese su mi smrt jer se zbog razlike u temperaturi prilikom tuširanja stalno lijepe za tijelo, a one kaj imaju olovnu traku u donjem rubu koje sprečavaju pomicanje nisam kod nas po dućanima vidio valjda 15 godina.
|
kupio ja kolpasan nano šit premaz
450kn ..
drži 6-12mj
sad čekam gazdaricu da naredi demontažu kliznih vrata, da se temeljito očisti, premaže, polira .. i onda javim dojmove 1-3-6mj ..
Jer, zašto krenuo na tu ideju .. bio na moru, pa vidio u hotelu stakla od tuš kabine, malo razgovarao sa čistačicama .. i vele one da to super stvar, manje imaju za prat, tj razbijat kamenac na staklima..
E sad, još moram bacit oko na traktor kosilicu .. tj ja sam bacio, al gazdarica neda pečat
https://motoreni.hr/products/traktor...qvarna-tc-342t