Citiraj:
Autor silver_tip
Da.
A sto bi to znacilo "bolji" router ? To sto ovdje na forumu citate i neidirektno vas neki korisnici "filaju" sa 3CA, intra 1800MHz i ostale kombinacije je u 90% slucajeva mreza od t-coma.
Sta tebi konkretno znaci 3CA ili 17CA ako u svom okruzenju od A1 imas samo 800MHz i 1800MHz ? Bas nista, mozes imati router od 6850kn a brzina ce ti biti ista kao sa tim ZTE 286
jer u 90% slucajeva, te ako izuzmeno zbilja Vece gradove a tu bi se ubrajali Zagreb, Split, Rijeka i mozda Osijek, sve ostalo mreza na A1 radi u 2CA i rijetko gdje radi band na 2600MHz.
Ako sada vec imas 2CA router i brzina ti oscilira znatno onda ti ni jedan rouer koliko god "bolji" bio nece pomoci jer je mreza jednostavno takva...
Evo na primjer Korenica, nema 2CA nema... samo 800MHz ali ne, nemos dokazati covjeku jer ga je netko zaludio da mu treba CAT6 router i bice bolja brzina jer je router bolji, samo neka saljem.
Poslao sam. Ne mogu detaljno opisati kako je covjek bio usran kada sam zatrazio povratni info - jel sta bolje ?
|
Meni je smješno da u 2020 godini ruter ima 100mbit portove na sebi. Moram drljati još switch da bi lokalno imao normalnu mrežu.
Da se razumijemo, ja sam bio full zadovoljan sa homeboxom, međutim kad je počela korona, sve je ošlo nizbrdo. Brzine katastrofa. I nikad se nije vratilo na staro. Neznam da li je povezano alli tako je.
Eo baš sad mjerim, A1 mobitel, download 1,5MB/s, up 1,6MB/s.
Homebox, zte 283+