@TheExiled
Step-up kod EVGA funkcionira samo 90 dana nakon kupnje/registracije. I nije baš neš super duper jer ti u tom step-upu oni definiraju model i nadoplatu po principu oš-neš-bangladeš.
Npr kad sam uzeo od njih ovu 1080 Gaming FTW, step-up mi je ponuđena 1080Ti ali najjeftinija varijanta i najlošiji cooler.
Kariiiram, sad bi trebao okinuti 7000+ kn za neku RTX 2080 Super FTW3 da bi onda uz nadoplatu dobio RTX 3080 sa dna kace. To bi po pameti bilo ekvivalentno da se sjednem golom guzom na vrući šporet.
Bez brige, nemam problema sa odabirom modela. "Problem" je lista čekanja HZZO-a te je ipak malo bitnija od ostalog:
- reviewovi pouzdane ekipe (HU i GN)
- pošteni lageri i dostupnost (gledam u EVGAu ili MSI)
- šta će bacit van tumpleki iz Radeona
- moguća dopuna Ti i Super modela (ukrutio bi mi se jako na RTX 3080 Super ili Ti)
Sa Kožnatim uvijek oprezno. Malo sam prckal Mladena koji nije nasjeo pred koji tjedan i to, ali nikakav preorder i to. Prvo recenzije onih koji nisu plaćenici, pa bumo onda vidili što i kako.
Jasno, ako ovo bude slična epizoda Thermiju GTX 480 i to, da ću grijati sobu s njom, fala lepa, bu Pašo dobar još ili bumo letvicu spustili na 3070Ti 16GB. Sve je otvoreno, pa čak i, bože me prosti, i RDNA2 Sapphire Nitro+ sklopocija ako to bude iole konkurentno.
Ozbiljan sam skroz. Vidiš da nema ni jednog smajlija.
@Manojlo
Kako ko je iskrcao para

ali da, više manje se slažem. Pa i napisao sam, 4 godine smo tukli i dan danas vrte sve što treba. Samo je sad pitanje koliko će ih (ako će ih) gimpati.