View Single Post
Staro 03.09.2020., 00:00   #730
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Nakon čitanja vaših predviđanja oko tržišta polovne robe, evo live izveštaja sa terena

Dakle ponudio svoju GTX 1080 na njuškalu za 2250 kn. Javilo se nekoliko ljudi sa klasičnom pričom: nude akvarije, terarije, gume, vivax mikrovalne i bolesne cucke.

Jedan se javio kao ozbiljan, taj bi došo k meni doma da testiramo skupa grafičku kod mene kao da dolazi po Golfa četvorku pa da je onda NAJVJEROJATNIJE kupi. U ovo doba Covida i migranata, baš mi treba netko nepoznat u stanu pa sam to fino odjebo.

Uz njušku sam ljudima koje privatno znam nudio i čak spuštao cijenu. Nije im do upgradea

Koliko god tužno i žalosno bilo, Kožnati je u najveća "govna" gurnuo svoje dosadasnje kupce. Ali to je tako kad nemaš konkurencije tj kad si sam sebi konkurencija. Molim vas, nemojte spominjat Navi 5700XT kao kompetišn jer su jedva dobacile do GTX 1080/RTX 2070, dok su 1080Ti, 2080, 2080S i 2080Ti ostale nedotaknute. I istina je ovo što je netko spomenuo, sad će biti dobrih kartica za kikiriki. Da, samo hoće li ih netko htjeti prodati

Moja konkretno ostaje u kompu do dolaska Amperaže, a onda se seli u kutiju i na tavan. Za 20 godina ju prodam Trekkiju ili nekome tko bude skupljao legendarni hardver jebomebog ako ću ju dat za 1200 kn iako, nije smiješno braćo, 1200-1300 kn bude realna cijena GTX 1080 karticama koje više da i nemaju jamstva, ako ne sutra, već drugi tjedan a opet, ruku na srce, 2016 je bila pred 4 godine.

Ali za kraj, ipak nije sve tako crno pa drugove po Pascalu pozdravljam sa motivirajućom:

Pascal braćo, gore glavu,
Imali smo arhitekturu pravu.

Kožnati nas sad zajebo nije jako,
Naigrasmo se od 2016 samo tako.

Braćo mila, kuknjava po netu je boring,
Dobro smo prošli što smo nismo kupili Turing.

Živili.
Brko je offline   Reply With Quote