ne znam kaj te točno muči sa original ui sučeljem, ali sve je tamo šta treba. ne treba ti nikakav cm, lut itd da bi se ac posložio. prilikom instalacije, ac ima folder koji ubaci sa dosta kombinacija mogučih popularnih volana, pa tako i za g29 dvije opcije. to se u postavkama nalazi u lijevom gornjem kvadratu. desno se nalazi, kada selektiraš volan koji imaš, ostale postavke. main controls, shiftes, secondary, advanced. to sve podesiš assignaš. u advanced se setira ffb. e tu ima varijacija koje trebaš pronaći na nekim forumima, gdje ekipa okaći kako oni imaju podešeno za logi volane i kako njima odgovara. da sam ne istražuješ. uzmeš par opcija, testiraš, probaš sam promijeniti nešto i vidjeti kako ti je najbolji osječaj ffb-a. kad si gotov, dolje desno kvadrat ima opcija di sejvaš profile.
osobno sam taj lut probavao na više simulacija rf, rf2 i ac, i nikad mi nije napravio zadovljavajuče postavke. ideš ovako po nekima i malo po sebi kako ti odgovara.
i jedna bitna stvar! svaki auto ima zasebno još mogučnost podešavanje postavki kad si u samom autu na stazi. desno u izborniku koji izađe van kad kursorom priđeš desno, ti je ffb settings i on je obično namješten za svaki auto na 100%. meni odgovara od 115-130% zavisi od auta do auta. testiraš pa vidiš. razliak od 100% i onog kojeg namjestiš zna donijeti i pola sec po krugu bolje vrijeme. tu imaju i ostale postavke ffb da se podesi.
naravno na kraju, zapravo prvo i osnovno, također moraš prvo podesiti vrijednosti u logi profileru. sve to ima također na bespučima interneta. početak je bitan da to sve probaš u više opcija, da vidiš kako tebi odgovara.
a za početak svarti tu i tu imaš sve.
https://www.assettocorsa.net/forum/index.php