View Single Post
Staro 02.09.2020., 11:07   #150
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jučer sam po prvi puta probao AC i daaaamn, kako dobar osjećaj vožnje :O.
Teška igra, ali mi se čini da dosta dobro simulira vožnju. Pod time mislim da nije toliko teže nego što je u real lifeu. To me recimo dosta smeta kod tih nekih simulacija. Pretjeraju sa nestabilnošću auta ili skretanjem. Ovdje se ćini da je dosta dobro pogođeno, barem ovo malo što sam igrao.

Ali majko mila, igra je nezavršena. Jedva da ima izbornik i da se išta može posložiti. Dva sata sam izgubio da uopće volan upogonim i namjestim FFB.
Skinuo i instalirao neki Mod Manager, dao 1€ da otključam full verziju. Pa onda googlanjem otkrio da je po defaultu sve polomljeno u igri i da se za svaku stvar moraju configi editirati i slagati neki LUT-ovi (wtf je LUT?). Pa sam to nešto uspio, valjda. Nakon toga je bilo ok, donekle. Kako da kreiram vlastiti LUT file?

No i dalje mi je većina kontrola unbindano na volanu. Uspio sam samo skretanje, gas i kočnicu namjestiti. Zašto pobogu je sve ostalo unbindano i hrpu stvari uopće ne mogu bindati, jer ne registrira pritisak tipke?
Jel se može samo skinut od negdje cfg za bindan G29, ubacit to i da vozim, a ne da se zajebavam s time?

Pokrenuo sam i gore spomenuti Wheelcheck, no uopće ne kužim što to radi. Izvrti mi volan i gotovo. Što da radim s tim nakon toga? Nije mi nikakav cfg ili nešto kreiralo.

Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 02.09.2020. u 11:30.
xGAME je offline   Reply With Quote