View Single Post
Staro 02.09.2020., 01:45   #491
antunhr
Premium
Moj komp

antunhr's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Flatbox od A1 speedtest

https://www.speedtest.net/my-result/...d-e356b6d32ef8

Neznam zasto stavlja da je duplo veci upload. Upload je zapravo 60 mbita. Download je stvarno oko 400 mbita. Skidam sa download menagerom 40-45mb po sekundi.

Do sada nikako natjerati ga vise od 150-200 mbita. Nesto sam gledao da zasto mi skida microsoft flight simulator sporo i upisao neki kod u cmd sa njihove stranice. Nakon toga isto nije islo bolje. Prckao sam po ruteru, mjenjao frekvencije, ista stvar.. Reko idem probati resitirati ruter i kada ono brzine otisle u nebo.

Zapravo da je stvar zanimljivija nakon restarta sam imao oko 250 mbita. Sada nakon 20 min testiranja brzina na 400. Nemoguce da je toliko korisnika se smanjilo da je toliko otisla brzina u nebo. Sutra cu jos probati po danu da vidimo kako ce raditi ali ovo nije za vjerovati.

Bas zato sto znam da bih i trebao imati takve brzine sa B818 a nisam imao narucio sam M2 nighthawk kada ono nemam potrebe zapravo za njime. Budem i njega istestirao kada dodje za koji dan pa da vidimo kako on radi.

1Tb prometa za 169kn(10kn popusta) posto vec imam jednu uslugu i 400 mbita net je stvarno preodlicna cijena.

Zadnje izmijenjeno od: antunhr. 02.09.2020. u 01:55.
antunhr je offline   Reply With Quote