Citiraj:
Autor Lewis
Yep bio u ZG Subota-Nedjelja
Ja to zovem "Kvart Lezecih Policajaca". Uzas, uopce ne razmimijem zasto svako malo dva komada zaredom. Jasno mi je kad je raskrizje pa imas po jedan sa svake strane ali na ravnom djelu ceste dva za redom su mi misterij. Bit ce da netko od lokalnih politicara "prodaje" sve te vrste lezecih (ima jedno 5 razlicitih od metalnih do betonskih i asfaltnih...)
Moj je tvornicki samo sto ima dodatno Mperformance spojlere na M braniku pa je za toliko nizi ali prolazi regularno tehnicki, 11.5cm je od zemlje u najniozoj tocki a kanal na tehnickom je 10cm  .
|
Na krizmi il tekmi?
Je, bogme ja ne znam kvart s vise lezecih, osim mozda Sigecice gdje radim. Tamo ih isto ima pun k.
I sogijev je tvornicki, isto M performance + kojesta, al bas je nizak pun k. Otprilike taman za kutiju cigara.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Ta dva ležeća kod igrališta su tamo upravo zbog igrališta.
Jest da su previsoki, ali količina ležećih nije ništa veća nego primjerice u naseljima Špansko, Malešnica, Prečko...
Jedina razlika je što zbog buseva koji prolaze Klarom svako malo niknu nove udubine, gotovo stepenice u asfaltu. Svake sezone se doduše opet uravnaju zbog istih faktora, ali zna biti grdih iznenađenja.
Tome nije pridonio niti povećan promet glavnom dionicom kroz Klaru kad se sređivao rotor.
|
Busevi su najmanji problem. Uzasno puno zgrada se izgradilo u zadnje vrijeme i jos ih se hrpa gradi pa je asfalt otisao u bananu od silnih kipera i miksera za beton.
Citiraj:
Autor Renesis
Ti lezeci su generalno bolest zagreba i okolice, srecom ostale sredine nisu upale u taj utjecaj...
valjda 90% lezecih ne prolazi prometne regulative (oblik, visine, ....) a velika vecina je ionako postavljena na krivim mjestima.
|
Bas. Bit ce da je netko u nekom opasnom dilu jer ima ih ko salate, u svim zivim bojama, oblicima i visinama. Kao da su na rasprodaji bili pa je netko rekao daj sve.
Citiraj:
Autor GoGzS
Mene je najvise zivcirao onaj potez dok je cesta oko Oktal Pharme/DHL-a u sredini bila ulegnuta, i onda su nasrali lezece... doslovno mini lansirne rampe na Mars. Fascinira me da su ih uopce postavljali na cesti koja je u takvom stanju da se realno ni 30 ne moze vozit. Stvarno hrabro sa tim autom proc kroz Klaru 
|
Najgore je sto su ta dva komada bas uzasno visoki. S normalnim autom moras jebeno pazit da ne zapnes.
Citiraj:
Autor 1v@n
U zadnjih pola godine su kod mene poskidali sve one zašarafljene gumene i postavili betonske žute, a onda počeli i betonske crvene, pa na njih stavljaju zebre.
|
Isti slucaj nazalost na Sigecici.
Nego, vidim dosta ekipe prometuje kroz Klaru. Skocio je promet pun k od radova na rotoru, a sad i zbog dosta novih zgrada/ljudi.