View Single Post
Staro 01.09.2020., 07:10   #501
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Budi realan, 90% igrača koristi 60Hz i tako će ostati, osim tih desetak posto entuzijasta. Standard je 4K60 i to se ovu generaciju neće promijeniti na nigdje.

Velika većina želi što veći eyecandy, a ne sad puste milijarde fps-a koje više ni ne mogu primijetiti iznad neke razine.

Uostalom, ne znam zašto se tu raspravljamo o tome je li RT potreban ili ne. RT je tu, i on ostaje. Realnost je da baseline i standard postavalju konzole koje su odlučile da će RT biti tehnologija koju će imati kao osnovu ovu generaciju a ne 144Hz. Kad konzole primjene 144Hz onda će to postati nešto što će generalna populacija, osim grupa entuzijasta, zahtjevati i htjeti.
U potpunosti sam realan, više nemaš za kupiti gaming monitor a da nije 120+ hza, cijena im je jako pala i to više nije trend nego standard. 4k60 hz je TV rezolucija i sigurno puno manje gamera spaja komp na TV nego što koristi ili želi koristiti monitor sa puno herca. eto npr. i sam imam 4k tv i koristim ga primarno za igranje ali u 1080p 120 hz modu, i to za single player igre, jednostavno je bolje.

Konzole u ovoj generaciji imaju 120 hza podršku.
https://www.eurogamer.net/articles/d...-xbox-series-x

Citiraj:
Autor picajzla0707 Pregled postova
ozbiljno?

Value of $1 from 2007 to 2020
According to the Bureau of Labor Statistics consumer price index, today's prices in 2020 are 24.96% higher than average prices since 2007. The U.S. dollar experienced an average inflation rate of 1.73% per year during this period, causing the real value of a dollar to decrease.
Znači 25% je sve otišlo gore u trinaest godina u prosjeku. Koliko su otišle grafe gore u tih trinaest godina? Ima više tranzistora? Ima i više pixela. I tada su te grafe bile zadnji riječ tehnike. Silicij valjda nije poskupio, ima ga u izobilju.
Radeon 3850 sam 2007. novu, odmah prvi tjedan po izlasku platio nekih 1400 kn (možda koju stoticu i manje), i bila je ekvivalent današnje radeon 5700 od 3000 kn.Iduča generacija radeon 4850 je koštala jednako. Odličan srednji rang koji je vrtio sve. Danas duplo skuplji, ne 25%.
Kaj veliš na TDP od 350W?

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 01.09.2020. u 08:04.
Mladenxy je offline   Reply With Quote