View Single Post
Staro 31.08.2020., 09:51   #162
gaggo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Evo da napisem i ja svoj input za Realme X2, za pocetak sam jako zadovoljan s mobom, u pocetku mi bio preglomazan kad sam presao sa iphone 7 na njega, ali se covjek brzo navikne, samo sam primjetio dvije mane koje su itekako iritantne. Chrome kao takav steka, tj nekad kad zatvorim jedan tab i zelim prijeci na drugi otvoreni, zna se zamrznuti na par sekundi, sto je itekako irintantno za uredjaj koji ima 8gb rama... i nije da mi je pun, slobodno je 100gb od 128 a imam samo standardne aplikacije za komunikaciju...
I drugi problem je navodni Corning Gorilla Glass 5, kako su jos reklamirali prvih par verzija ,covjek bi pomislio da je ekran otporan na metke, no kod mene nakon par mjeseci, ekran ima par vecih ogrebotina.

Nisam mislio da je folija potrebna tako da ju nisam kupovao, ocekivao sam neke micro ogrebotine koje su vidljive pod kutom, ali bome imam par vecih ogrebotina prouzrocene od kljuceva i kovanica u dzepu.

Sve u svemu odlican mob s odlicnom kamerom, baterija isto izdrzi za mene kao heavy usera do dan i pol, kad sam na odmoru i mobitel mi nije u rukama konstantno, baterija izdrzi i do 2-3 dana, sto je za mene super.
gaggo je online   Reply With Quote