Znam da bi trebao jednu po jednu, ali.. nemam pc samo za testiranje, i da maknem ostalih 5 šteta je da ne rade bilo koliko sad kad je isplativo, dok ja iz jedne pokušavam izvući par Mh/s više.
Stvar je u tome da i bez ikakvog clocka rig nije najstabilniji. Evo npr. skinuo sam jučer najnoviji mmpOS, stavio na Overclocking and config disabled i radilo je cijeli dan stabilno, sad je već 6 grafa, 303 Mh/s 1000W iz zida, memclock default 875, core clock i core voltage su sami došli na približno željene vrijednosti oko 1350 i 800. Onda probam dići samo memclock na 900, ne tijekom mininga, to je ranije uvijek išlo. Krene dobro 312 Mh/s ali ubrzo se sruši mmpOS. Sad sam vratio na Overclocking disabled opet radi oko 300 Mh/s ali troši 1150W iz zida, 2 grafe se spustile core clock i voltage a 4 drže jako visoko, mem temp su kod nekih na samoj granici 104-106 ali radi. Znači ništa nisam dirao u odnosu na jučer a velika razlika.
Koliko sam čitao hrpa ljudi ima problema s ovim grafama, i ako kome radi taj ne napiše koji je točno OS i koja verzija AMD drivera i minera.
Zanimljiv mi je oglas na njuškalu, MINING RIG 6 X RX5700, Hashing power 350 MH / s Potrošnja energije max. 850 W u opisu Nicehash OS s kojim sam isto već svašta pokušavao ali troši više i daje manje