Citiraj:
Autor BsClocked
Sad prodaj 3600x i uzmi 3700 nesto sta ima smisla uzimat nakon 2600,bar imas vise jezgri za istu toplinu toga 3600x
|
Nabavio sam taj 3600X neotvoren za cijenu polovnog 3600, tako da mi je plan voziti ga kakvih godinu dana, pa onda uzeti neki 3900X ili slično ako uopće bude bilo potrebe
Citiraj:
Autor xulos
Onda nešto ne štima. Pumpu vozi na 12v a ventovi reguliraj jer ja sa tim kulerom 3700x nikad nisam vidio preko 70c. A i to je bilo dok nisam manualno složio kuler i pumpu.
|
E da, prvotno sam razdvojio ventove i pumpu/VRM fan kako mi je i Bleki rekao od kojega sam kupio AIO, ali nisam bio siguran kontroliram li pumpu uopće jer se očitanje dobiva samo od ventova. Po defaultu jedan header napaja sve, pa me to zbunjuje.
Citiraj:
Autor Pupo
Koji su profili na ventovima? I ako su spajkovi od 10-30 sec, koga briga.  Nije to nista kriticno.
|
Testirao sam sa fiksnim profilom na 100%. Jučer sam probao Prime small FFT i temp se digla i stabilizirala na 86°C.
EDIT: od jučer navečer se mučim sa tweakanjem memorije, i što god napravim nije bolje od defaultnog DOCP-a. Ne želim ići preko 1.35V za memu jer se i ovako grije na preko 40°C. Mislim da ću morati skinuti ModuVent i namontirati jedan vent da puše iznad RAM-a. Ili jednostavno prodati ovo glupo malo kućište i uzeti nešto sa poštenijim airflowom