Citiraj:
li u rivatuneru mozes otic na poower user->overlcocking
|
Kao ni u propertisima od grivera niti tamo mi nije prolazila opcija "Test Changes" a bez toga ne ide...... nisam imao mira pa sam napravi slijedece.
1. kopkalo me kako to da kartica na difoltnih 8/4 pipelinea i shadera se moze ocati a na 12/6 neda niti 1Mhz gore niti GPU niti RAM. Nekako mi to nije bash islo jedno s drugim.
2. sejvao sam bios kartice (sacuvao original) sa WinFox 2.0 i editirao ga sa NiBiTorom 2.6. Promijenio sam defaultne vrijednosti GPU/RAM za 3D na 366/766 cisto da vidim da li to radi jer je radilo na 8/4. Voltazu sam ostavio na difoltnih 1.1V. Je li to voltaza GPU ili RAM? Snimio sam promjene pod drugim imenom.
3. upucao sam bios i sve je proslo ok. Sa boot dos diskete sa wfflash ime.rom. Cak nisam koristio ono "NM" sto je to ? "No Messages"?
4. startao sam WinXP, u prop. pise da je frekvencija 300/700 to kaze i Everest, Prebacim na 3D i kliknem na "Detect Optimal" i odmah se frekve prebace na novoupisane u bios 366/766. Provrtim 3DMark03 nema artefekata niti ikakvih problema..score 9335. I sada kretenski driver neda da vise vratim frekvu natrag na 300/700 jer kaze da nemoze proci test???
Citiraj:
Vidim da imas Leadtek LE-icu, kad si je kupio? Jel si skinuo one zvake s memorije i GPU-a? Ja sam danas to napravio, stavio pastu i ispoliral leadtek stock cooler... Smanjila mi se temperatura za par stupnjeva, i dobio sam dosta na overclocku memorije...
|
Kupio sam je prije par dana preko Tržnice. Nisam skidao hladnjak mada sam gledajuci bokocrt vido da bi tu bilo sto za popraviti (navedene žvake)
Edit: sad sam skuzio da se mogu u BIOSU postaviti vrijednosti i za 2D i 3D idem na to sad rijesiti....