Citiraj:
Autor nub
Bilo kako bilo on je 4 kante već digao tak da je već jedan od najuspješnijih šofera ikad
A ovo kaj se sad dešava def nije prava slika njegovih mogućnosti. A možda i je izgorio otkako je postao obiteljski čovjek.
|
Znaš, i ja sam pred 15 godina mogao popit 3 litre vina tijekom večeri, kartati cijelu noć, doći doma u 6 ujutro, podaprati i presvući se i otići NORMALAN na posao u 7 te na poslu biti 8-9 sati pa rinse and repeat.
Sada, 2 čaše vina navečer i kinderbet.
Poanta priče: od stare slave se ne živi pogotovo ne u NAJBOLJOJ MOMČADI SVIH VREMENA.
Benčmark u Ferrariju mu je bio Kimi Raikkonen koji nije sjena onog Kimija do 2008 godine i još je bio u kasnim 30tima.
Došao mladi lav, i usprkos svemu iznjedrio ispred. Kao i Ricciardo 2014 u Red Bullu.
O tom pričam, ne znam zakaj spinnaš priču o 4x WDC. Mene statistika i što je bilo ne zanima. Pričam o onome što je sada. A kao što vidiš, 4x WDC ne zanima ni šefove momčadi. Znači Ferrari mu NIJE NI PONUDIO novi ugovor, maknuli su mu ime sa službene Ferrari odjeće, a bome ni druge momčadi se ne trgaju oko njega. Jedino Racing Point/Aston Martin od 2021 smatra dobrim marketinškim trikom imati neko IME na gridu.
Je li izgorio ili nije ne znam. Možda je. Ali druže ja ovo pričam od 2017 kad je pad žešće krenuo, nisam ovo rekao jučer prvi put

ovo sada JE slika njegovih mogućnosti. Vidio sam isti pattern kod svog miljenika Mike Hakkinena samo što se on povukao nakon 1 takve sezone pada. Vettel je sad već u PETOJ takvoj sezoni.
Uglavnom bilo kako bilo, ti imaš svoje, ja svoje.
Citiraj:
Autor gil
Što ti je zaboga Vettel kriv?
Čovjek kakav je da je uzeo četiri naslova i to mu nitko ne može uzeti. Bilo je i većih talenata pa ćorak, većih vozača pa manje naslova. Eto na sreću čovjek uzeo četiri naslova. Navijajte ljudi nemojte hejtati.
|
Stari, s tobom sam odavno završio diskusije oko F1 jer nemaš kičme za bilo kakvo normalno raspravljanje. Pusa.
Citiraj:
Autor fishkal
A di je dragi Ferrari varao? Sigurno imaš link na kaznu FIA-e koja potvrđuje tvoje tvrdnje?
Mislim, s obzirom na kategoričnost tvojih tvrdnji, ne vjerujem da će te zanimati išta šira priča o paljenju ulja, dimu iza Mercedesovih bolida sezonama i slične stvari pa neću ni trošiti vrijeme na to.
|
Još jedan spinner. Da, nije govno nego se pas posro.
To što si ti butthurtan, ja ti prijatelju nisam kriv. Nazovi to kako god želiš, varanje, muljanje, petljanje, lov u mutnom... činjenica je da Ferrarije rabote na motoru nakon ljetne pauze 2019 nisu bile čiste pred maFIAom i ovi su ih klepili tako da sad godinu dana nakon dominacije na SPA imaš ovo što šaljem u postu.
A ovo ostalo o čemu plačeš za Mečkine motore i to, i o tome smo raspravljali puno puta pa nekako te se nije zakačilo, a na ovo si skočio kao da si golom guzom sjeo na osu.
Ali ok, kao i @nub, vjeruj i gledaj u što hoćeš, ako će ti biti lakše.