Citiraj:
Autor aski
Spa je brza staza, Ferrari koma. Jedva cekam jos vecu sramotu u Monzi. Bit ce uvjerljivo zadnja momcad...
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
|
Kad sam pričao kako Vettel živi u Ferrariju na posuđenom vremenu i da izgleda "dobro" uz prastarog Kimija, pametnjakovići ovdje su me prozivali hejterom i pričali o sliderima i MSI afterburneru u Mečki i kak on mora na 120% voziti da neš napravi, a za Vettel-spinner krivili bočni vjetar.
Kad sam pričao da je Pičko Matijo promašaj i da će odvesti Ferrari u katastrofu prvo sa svojim guranjem Vettela kao no1 a drugo petljanjem u tehniku, pametnjakovići ovdje su govorili da je on spas nakon Arrivabennea za Ferrari.
Kad sam na početku 2019 rekao da navijam za Leclerca i da će Leclerc na kraju sezone biti ispred Vettela iako se Vettel tetoši, iako su mu ujebavalu strategije da Vettel bude ispred i da je Leclerc taj oko kojeg će se graditi momčad i da će se pokazati koliko je Vettel loš, pametnjakovići ovdje su govorili kako sam zaljubljen u Leclerca.
I što sad? Leclerc pomeo Vettela, Ferrari varao sa motorom pa na kraju popušio masno performance-wise, Vettel doslovno POTJERAN iz Ferrarija ko cucak, Pičko Matijo ne zna tko pije tko plaća u momčadi i upire prstom u ljude oko sebe.
Ne pišem ni ja puno, ali kako se ovo počelo obistinjavati sve, nestali su i pametnjakovići.
Molim drugi puta recite "hvala Brko na info što si kao nepristran vidio bolje nego mi sa crvenim naočalama ili mi koji smo vettel fanboj klub" umjesto da me prozivate hejterom i latentnim gejem.
Da, nije lako gledati Ferrari na power stazi da ih guli tamo neki B-Tim Odronde.