View Single Post
Staro 29.08.2020., 15:03   #2226
Neo-ST
Premium
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Kaj jednostavno ne zaljepis onaj prozirni pravokutni bumper samoljepljivi iz bauhausa na vrata di se dogada kontakt? Sigurno se moze zaljepit do ruba, ak je deblji bumper gadat ce skoljku prije vrata. Mozes i filc smotat oko ruba, zaljepit ce se.
Ili jednostavno uzmi pvc bijeli profil kutni, izrezi na visinu vrata i sa debljom dvostrukom trakom ga zaljepi na vrhu, sredini i dnu.
Lako ga zamijenis kad se pocne poznat na njemu nesto.
Koji je to bumper? Onaj za djecu, koji se stavlja na rub stola? To je trodimenzionalni kut i ne ide ovdje, meni treba 2d, samo L

Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Iskreno. Mene bi to toliko živciralo da bi uzeo štemalicu i napravio mjesta.
Na školjci? 😁

Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
A napraviti oblik od silikona kasnije ga odljepiti i s nekim ljepilom to zakeljit gore.

Ili eventualno oni odstojnici za nogice što u sebi imaju ekser neće biti točan kut ali ostat će danas sutra minimalan trag od eksera

Edit:
Moglo bi se odraditi od sirove gume što ide za pecnicu...ona se može bojat i formirat u neki oblik...s dobrom obostranom trakom bi se dala fiksirati na određeno mjesto
Palo mi je i to na pamet, ali nakon šta sam pokuša odrezat neki bijeli odbojnik iz Bauhausa u L oblik, vjeruj mi da to ne liči na išta i bolje ni ne pokušavati 😅

A ta guma iz pećnice, da, no to je slično onom prijedlogu sa zračnicom za biciklu. Izgleda da ću morat nać neku firmu koja se bavi izradom gume da mi napravi 1cm za 1cm bijelu gumu 🤦🏻*♂️