View Single Post
Staro 21.01.2006., 19:22   #1
Blue Eyes
Registered User

Datum registracije: Jan 2006
SuSe 10 - veliki problem

Pozdrav svima i odmah da se bacim na posao. Evo napokon i ja se rekao bacit u linux vode pa da malo isprobam sto sve nudi i kako sve sljaka.

Nabavio sam suse 10 jer mi frend preporucio da je kao dobar.

E odmah da pitam , sto je bolje :
Gnome ili KDE

jer prvi put sam instalao GNOME i cini se onak ok, cist solidno, radi sve ... i onda nastupio problem ... otvorim firefox, ili bilo sto drugo , kliknem na nesto i paf ... komp se smrzne ...

tako to islo uokrug pa ja obrisao linux pa ponovo isao stavit...

Ovaj put sa KDE-om ...
ok ima male razlike u sucelju al ono, snasao sam se...i tako ja sav sretan pokrenem opet onaj YA... nesto ... uglavnom da update napravim i smrzne se pc ... pa restartam i reko idem na forum i smrne se pc... pa restartam i pokrenem onaj audio player, i kliknem na pjesmu ... i pogodite sto ?

pc se smrzne :mad:

e sad mi lagano pun kufer svega i neznam vise sto da radim pa sam odlucio trazit profi pomoc... jer ovo me stvarno pocelo izludjivat

pomagajte ljudi ako znate ...

1. probao sam izvadit memoriju i ocistit konektore, vratio natrag i isti problem
2. ocistio komplet cijeli komp iznutra, cist je kao suza
3. izvadio graficku i sve ostale prikljucke koji bi mogli izazivat neke probleme ako nisu dobro spojeni i sve ih ocistio i vratio tako da i sa te strane sve bi trebalo biti ok

Zadnje izmijenjeno od: Blue Eyes. 21.01.2006. u 19:36.
Blue Eyes je offline   Reply With Quote