Citiraj:
Autor Hrconja
Kako vam je legao X2 na kraju?
Ima kakvih slika zanimljivih? Vidio sam slike odmah nakon kupovine ako se ne varam. Sad je ipak prošlo i vremena pa su se slegli dojmovi pretpostavljam 
|
Ma super. Uspjeli natuć malo preko 2k km. More, višestruki odlasci do Varaždina, grad. Inače godišnje radimo cca 9k km. Dakle prosječna potrošnja, kombo grad + brza vožnja na autocesti nedavno skočila sa 6,3 na 6,4l.

Fino je zvučno izoliran no dojam kvare gume. Gledam te Bridgestone Turanza t005 su po testovima kakti jako dobre. I gume jesu dobre. No bučne su i to me pri većim brzinama smeta. Ležanje na cesti odlično, baš nemam zamjerke. Infotainment odličan, mislim da nisam ni sve proroštao što sve ima unutra. S automatskim mjenjačem prezadovoljan. 150 ks je recimo dovoljno no prava mjera bi mu bila 2.0d sa 190 ks. I konačno iza mene netko može normalno sjedit (195 sam visok). Minusi su prtljažnik koji je podijeljen na dva dijela što je ok u 99% slučajeva no bilo bi super da se ta pregrada što ga dijeli na gornji i donji dio može i bez problema maknut tak da ak ga želim nakrcat s velikim torbama da počnem od dna. Nema android auto ali ima neki bmw app s kojim mogu upalit svjetla prek moba, potrubit, upalit klimu, i tak neke pizdarije. Tvrđi ovjes ali dobro prigušena buka. Bežični punjač je u naslonu za lakat i namjenjen je za male telefone. Nekakav ajfon i možda s10e bi stao u njega, tak da niš koristi od toga pošto gledam mobove od 6,7" na više. Morao sam ić gledat u manual kak se obaraju stražnji sicevi. Imaju nekakve trakice pri dnu siceva mjesto klasičnih tipki pri vrhu. Preglednost otraga je slabašna no zato su senzori i kamera tu. Kak led svjetla svjetle, nemam pojma pošto vjeruj mi, nisam ga još vozio po noći.

Stari E81 koji smo imali uspjeli prodat isti dan kad je ovaj došao.

Tak da smo ovog već pola otplatili. Fotka novih nemam. Stavim ih al mora prvo na pranje a hauba je groblje mušica s autoceste. A svaki vikend se piči za Varaždin (manja renovacija interijera kuće) pa se samo nove bube kače gore.
Generalno, jako zadovoljan. Uz par minusa.