View Single Post
Staro 27.08.2020., 17:36   #10748
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Evo me opet,
malo sam pobucao nazive paketa tako da sam mislio da je MAX2 TV + internet a ispalo je da je to internet i telefon

Navodno trebam opciju MAX 2 biram

E sad, dali neko zna koja je najjeftinija opcija za ''MAX 2 biram'' (TV + internet) ?

(gledam ovaj cjenik posebnih ponuda ali ne nalazim ništa jeftinije od 249kn/mj)

Max2 Biram paket (Neograničeni paket Internet prometa, Cloud storage do 5GB (pristup od 35/7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s ovisno o tehničkim mogućnostima) + Turbo brzina (od 70/14 Mbit/s do 100/20 Mbit/s)+ Max TV Osnovni + izbor jednog paketa od: Prošireni paket, MAX Arena paket programa, Sport Klub paket programa i HBO 25 Premium te Snimalica 30 + MAXtv To Go paket + Pickbox NOW paket programa, Mogućnost promjene prethodno odabranih dodatnih TV paketa u tipu paketa Biram već po isteku 30 dana računajući od dana aktivacije prethodno odabranog dodatnog TV paketa) po cijeni od 249,00kn (PDV uključen)(cijena umanjenja za voucher u iznosu od 50,00kn(PDV uključen) uz uz obavezno trajanje ugovora 24 mjeseca

Dali netko zna neku jeftinju kombinaciju za TV + internet na TCOMu

( trenutno na Bnetu plaćam 225kn za TV + 150Mbit, za 239kn dobijem 200mbit ... ali nije mi bitna brzina ni broj programa...trazim sto jeftinije a da sve radi kako treba )
yoke je offline   Reply With Quote