View Single Post
Staro 27.08.2020., 11:08   #391
ppm3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Ma sve 5 ali ovo boldano nema veze sa pcekspert forumom.

Dapače, to je nešto što vrlo često spominju recenzenti renomiranih zapadnih pc portala koji se obraćaju puno široj i u prosjeku višestruko bogatijoj publici od one koja čita ovaj forum i koja si s lakoćom može priuštiti najskuplje kartice.

I u svojim recenzijama znaju biti dosta kritični u osvrtu na cijenu i isplativost proizvoda, u pogledu cijene čak puno kritičniji u odnosu na recenzije na pcekspert portalu.
Meni osobno kao budućem kupcu je ovo jedna od najbitnijih stavki, a nisam orijentiran na kuknjavu

Ali mislim da je kolega kojeg si citirao više iznerviran komentarima "koja budala bi dala novce za ovo ili ono", tu je u pravu 100%, kome je skupo neka preskoči komentiranje, jasno je da high end proizvodi bilo kojeg tipa nisu nikada posebno "isplativi", jedno je dati mišljenje da je možda nešto preskupo u odnosu na što dobiješ, a druga stvar je kritiziranje nekoga tko ekšli misli to kupiti.

Da mogu, iskreno odmah bih dao 10k kn za karticu koliko god to izgledalo neisplativo. Ovako imam cca 4-5k (što je realno za osobu poput mene potpuni overkill) i opet kukam zašto nemam više
Bespredmetno je uopće o takvim stvarima razgovarati, ovdje se plaća luksuz, pa ja samo na pljuge godišnje budala bacim 15-17k kn.

On topic: Zbog ove "isplativnosti" mislim da će mi biti 3070 mrvu preskupa jer predviđam da će koštati cca 5500 kn :/
Recimo ta konkretna kartica se predviđa da će koštati nekih 600$ (3900 kn) i ne mogu uopće procijeniti kolike su marže HR dobavljača i koliko bi kartice mogle koštati kod nas u dućanima u odnosu na ove najave (400,600,800,1400+)
ppm3 je offline   Reply With Quote