View Single Post
Staro 27.08.2020., 07:34   #21
Proudcroat
Premium
Moj komp

Proudcroat's Avatar

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Pasta, a mozda i ventilatori ne vrte kak treba. Jel se cuje kakvo preskakanje, zujanje?

Pratija sam ventilatore uredan je zvuk i rade sva 3 istom brzinom po asusovom programu i fizički tako izgleda.

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
De prestanite lupetat i ponavljati jedno te isto i nabijati post Count. Kakve veze sto je ako je grafa na servisu ?

Pa zanima me kakve opcije imam kad se vrati i ako je proglase ispravnom a nije ispravna jer je neću sigurno bacit

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Nepišeš sto znaš , pišete bezvezarije. Pišete jednu te istu stvar u vise tema i prelivate iz šupljeg u prazno. Koga ćeš moliti da zamjeni pastu ? Nitko osim ovlaštenog servisa nesmije skidati naljepnice u EU , pošto u hr nema ovlaštenih servisa za komponente, dakle ni jedan servis osim proizvođača direktno nesmije skidati naljepnicu i čistiti pastu, ne pišite gluposti. Druga stvar je ako grafa nema naljepnicu, i opet malokoji servis će ti to raditi jer ukoliko dodje do problema oni su odgovorni, tad mozes odraditi to sam na vlastitu odg da nešto ne sjebes.

Neću nikoga molit odnjet ću je u servis da mi pormjene pastu i naprave šta mogu napravit a naljepnicu skinem šta mi znači garancija ako tvrde za ispravnu grafičku da je neispravna? A i onako je ostalo nekih 5 mjeseci garancije a grafičku trebam i to hitno
Proudcroat je offline   Reply With Quote