Citiraj:
Autor dada-as
Pasta, a mozda i ventilatori ne vrte kak treba. Jel se cuje kakvo preskakanje, zujanje?
|
Pratija sam ventilatore uredan je zvuk i rade sva 3 istom brzinom po asusovom programu i fizički tako izgleda.
Citiraj:
Autor xulos
De prestanite lupetat i ponavljati jedno te isto i nabijati post Count. Kakve veze sto je ako je grafa na servisu ?
|
Pa zanima me kakve opcije imam kad se vrati i ako je proglase ispravnom a nije ispravna jer je neću sigurno bacit
Citiraj:
Autor xulos
Nepišeš sto znaš , pišete bezvezarije. Pišete jednu te istu stvar u vise tema i prelivate iz šupljeg u prazno. Koga ćeš moliti da zamjeni pastu ? Nitko osim ovlaštenog servisa nesmije skidati naljepnice u EU , pošto u hr nema ovlaštenih servisa za komponente, dakle ni jedan servis osim proizvođača direktno nesmije skidati naljepnicu i čistiti pastu, ne pišite gluposti. Druga stvar je ako grafa nema naljepnicu, i opet malokoji servis će ti to raditi jer ukoliko dodje do problema oni su odgovorni, tad mozes odraditi to sam na vlastitu odg da nešto ne sjebes.
|
Neću nikoga molit odnjet ću je u servis da mi pormjene pastu i naprave šta mogu napravit a naljepnicu skinem šta mi znači garancija ako tvrde za ispravnu grafičku da je neispravna? A i onako je ostalo nekih 5 mjeseci garancije a grafičku trebam i to hitno