Uh koliko informacija... 
Hvala svima!
Pa ideja je nešto zaraditi pa onda i trejdati.
Uglavnom bio sam manager u dvije različite sfere i tamo sam naučio da postoji jedno nepisano pravilo za uspijeh 1-2-3-4-5 god. i otprilike/kažem otprilike to izgleda ovako, 
prve godine učiš i ulažeš, 
druge godine nadograđuješ naučeno i još više ulažeš(uključujući zaradu),  
treće godine ako si dobar trebaš već biti znalac koji i dobro zarađuje, dobro ulaže i dobro vraća uloženo,
a tek onda ako si i uporan četvrte godine trebaš biti na nuli(ako ne i ranije) i lijepo zarađivati,
a pete godine radiš sve manje a zarađuješ sve više...
Evo napravio sam acc na exodus-u, skinuo claymoredualminer i skinuo bat config sa hiveon-a.
Pokrenuo i.. sve radi ali usporeno iako memorija i procesor nisu opterečeni, zaključak kako je rekao Nbdy32 vjerojatno je ploča outdated.(i to samo jedna gpu)
Međutim imam i dva problema, jedan je vezan uz drivere a drugi uz config bat - jedan red mi nije jasan: SET TUNING
--------------------------------------------------------------------------------
@ECHO Off
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
REM SET POOL_URL=ru-eth.hiveon.net:4444
REM SET POOL_URL=naw-eth.hiveon.net:4444
SET POOL_URL=eu-eth.hiveon.net:4444  ................ ostalo po defoltu za Eu
SET WALLET=PUT_YOUR_WALLET_HERE    .................. ubacio sam novčanik
SET WORKER_NAME=rig0  ............................... preimenovao u rig1
REM Put here -strap 
 (AMD and Nvidia) or/and -rxboost  (AMD only) for best performance
SET TUNING=-strap 2 ................................. malo je zbunjujuć red iznad tako da mi nije jasno što ovo "strap 2" točno znaći?
EthDcrMiner64.exe -epool %POOL_URL% -ewal %WALLET%.%WORKER_NAME% -epsw x %TUNING%
------------------------------------------------------------------------------------
Drugo kad pokrenem miner odmah na početku ispod reda: 
nvidia card available: 1 
pa ispod idu četri zelena reda i onda ovo:
Driver is not installed! tryin to install it...
Driver is in use tryin to start miner with "-driver unistal parametar  .......... crvena slova
Poslije toga radi.., valjda normalno, ima neki share..