Citiraj:
Autor Exomaniac
Gle, realno, ako ćeš ti tak cjepidlačiti oko plaćanja RTV pristojbe onda ćeš imat lijepe razgovore s Hanžekovićevim bivšim uredom, to ti je sve. A sad kako, zašto i tko se ti možeš pitat do sutra al ti neće ništa značiti.
Ne kaže se bezveze da možeš sve osim izbjeći smrt, plaćanje poreza i HRT pristojbu. Samo kod nas se hvali izbjegavanjem plaćanje pristojbe i kršenjem zakona, bi vidio kako bi mogao izbjegavati pristojbu za javnu televiziju u DE ili negdje drugdje.
|
Moram te negirati, i smrt sam izbjegao - mogu ti pojasniti na PM - i te Baba Vanga uzrečice su vrijedile možda u prošlosti, trenutno je 2020
Za razliku od HR, DE ili još bolje UK - njihove TV kuće imaju odličan sadržaj na javnoj televiziji i tamo bih se bez problema samovoljno prijavio i plaćao pristojbu tj. njihov mukotrpan rad. Ovdje da hranim parazite i plaćam Vrdoljaka i ekipu - hvala, ne hvala.
I još jednom te pitam, jer mi nisi dao odgovor na pitanje - kako HT smije/može proslijediti osobne podatke trećoj strani tj. HRT-u?
PS - ekipa, sorry što smo odlutali malo sa teme, mod - molio bih obriši upise koji su višak, kolega mi se slobodno može javiti na PM pa da tamo nastavimo raspravu vezanu za HRT pristojbu