View Single Post
Staro 26.08.2020., 22:08   #10747
the chosen one
Premium
Moj komp

the chosen one's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Exomaniac Pregled postova
Gle, realno, ako ćeš ti tak cjepidlačiti oko plaćanja RTV pristojbe onda ćeš imat lijepe razgovore s Hanžekovićevim bivšim uredom, to ti je sve. A sad kako, zašto i tko se ti možeš pitat do sutra al ti neće ništa značiti.

Ne kaže se bezveze da možeš sve osim izbjeći smrt, plaćanje poreza i HRT pristojbu. Samo kod nas se hvali izbjegavanjem plaćanje pristojbe i kršenjem zakona, bi vidio kako bi mogao izbjegavati pristojbu za javnu televiziju u DE ili negdje drugdje.
Moram te negirati, i smrt sam izbjegao - mogu ti pojasniti na PM - i te Baba Vanga uzrečice su vrijedile možda u prošlosti, trenutno je 2020

Za razliku od HR, DE ili još bolje UK - njihove TV kuće imaju odličan sadržaj na javnoj televiziji i tamo bih se bez problema samovoljno prijavio i plaćao pristojbu tj. njihov mukotrpan rad. Ovdje da hranim parazite i plaćam Vrdoljaka i ekipu - hvala, ne hvala.

I još jednom te pitam, jer mi nisi dao odgovor na pitanje - kako HT smije/može proslijediti osobne podatke trećoj strani tj. HRT-u?

PS - ekipa, sorry što smo odlutali malo sa teme, mod - molio bih obriši upise koji su višak, kolega mi se slobodno može javiti na PM pa da tamo nastavimo raspravu vezanu za HRT pristojbu
the chosen one je offline   Reply With Quote