View Single Post
Staro 26.08.2020., 20:17   #6395
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Bio je danas tehničar i stvarno je bilo do elteka, donio je drugi čini se u novijem stanje od prošlog pošto su oni svi rabljeni i zasad mi net radi kako treba jer je i on na prošlom počeo trzat.
TV moram pratit još pa javim. Kaže tehničar da do kraja godine tako je zadnja info. bi aktivnu optiku trebali ugasit i tamo gdje nam je centrala u kvartu (Trnsko 21) je već spreman GPON tako je ovaj tehničar rekao, drugi je imao drugu priču, no ovaj mi se čini puno stručniji kaže i da je radio za t-com optiku i A1 sad i po priči o čemu priča kužim pošto se i sam bavim sa tim stvarima da imaju smisla.
Rekao je da ko je pod ugovorom imat će pravo na prekid ugovora bez penala tamo valjda pred kraj godine kad će to gasit ili prelazak na GPON uz nešto skuplju cijenu jer nema šanse da bude ista cijena kao i na ovom ex. amisu jer su oni imali svoju tarifu.
Također mi je rekao da im je prije 2 mjeseca otišao zadnji glavni tehničar koji je riktao aktivnu optiku za amis pa sad ovaj kojeg je danas zvao mora čitat sve iz priručnika jer ne zna, što znači odlazi to sve polako zadnji trzaji aktivne optike amisa.
Tako da vidjet ćemo onda do kraja godine ostajem na ovom kako je pa onda kad mi ponude prijelazak ću ih uđiberit akcijsku neku cijenu ako će ić. Zasad ništa od GPONa kod mene, upisana mi adresa i dostupna mi je, ali morao bi potpisivati novi ugovor zbog prijelaska na novu tehnologiju i plaćati penale jer sam još uvijek pod ugovorom.

EDIT:
Da javim naknadno i TV sad radi bez trzanja, izgleda da je eltek dao svoje, smeće od opreme ništa čudno.

EDIT2:
Problem sa štekanjem RTL 2 sinoć navečer primijećen i net sam isto primjetio ima milisekundske ispade, saga se nastavlja...

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 28.08.2020. u 06:48.
Thermaltake je offline   Reply With Quote