Citiraj:
Autor xlr
Ne ne, sumnjam da netko cipira te aute na koje mislim. Izvana oljustena boja, iznutra kinder surprise. Tek kad ga pricepi shvatis koliko je sati. Da je bar cipiran pa da brze ode, ali nije ne. Mahom karavani tipa passat, bmw3, ali da ne mislite kako sam pristran, ni hdi-ji nisu zlatni  Kad ga zacade, ne gledam znacku, trazim tipku za recirkulaciju heh
|
Pošto sam par mjeseci vozio sporog benzinca...imao sam vremena promatrati, velika većina automobila koji dime, a ne idu su Opeli, Peugeoti i Renaulti...
Valjda su toliko tromii inače pa vlasnici ne primjete kad grune intercooler ili neko tlačno crijevo. Naravno da tu ima svega, ali ovo se dalo primijetiti.. Kod svaba ili talijana, obično se taj dim pretvori u kinetičku energiju
Citiraj:
Autor Wolverine
Ako sve napravis kako ktreba nece dimit ko ciro.
400Nm nije neka cifra za koju bas treba dimit, imam 315Nm u stock atmo benzincu lol 
|
A kad te nije briga hoćeš napravit maglicu iza, a radije bi 10ks i 20nm više i full boost 200rpm ranije? Gorivo je to što dizelu daje snagu, kad želiš što više snage dodaš juhice za zadani boost, pa što iskoristi, iskoristi
Uvijek ću izabrati 400nm na 1800rpm i 7-8L po gradu naspram 330nm iz atmo benzinca, ali ja sam zatucani balkanac...jbg...