Zvao danas Bnet...ništa novo ne nude, za nekih 239kn je novi 2D paket (TV i neograničen internet od 200mbs)
Sad plaćam oko 224kn uz 150Mbs...pa kao nije neka razlika...
Uglavnom i ovo mi je previše para za TV + internet...
Uglavnom ne treba mi veća brzina, ne treba mi novih programa, treba mi manja cijena pretplate

...
Tako da cu vidjeti...
Što se tiče RTV pretplate, trebao bi ju plaćati svatko tko ima bilo koji uređaj s mogučnosti prijema RTV signala, što bi praktično uključivalo i mobitele.
Da gledam HRT još bi i platio, ali njega iskreno ne gledam zadnjih detak+ godina, nit se sjećam što sam zadnje pogledao na njemu.
U našoj zgradi nema prezimena na vratima, njih imaju samo poštanski sandučići tako da je praktično nemoguće povezati tko je u kojem stanu, osim ako ti ne kaže netko od susjeda.
''Inkasatori'' su navodno šetali po stanovima jednom kad smo se useljavali a i to su radili u vremenu od 8-16 kad vecina vlasnika ionako radi...
Tako da inkasator može samo šetati od vrata do vrata i jednako tako odšetati jer na koja god vrata da pozvoni nitko mu otvoriti neće...
I nije baš da imam grižnju savjesti radi tog što nisam u sistemu.
Pred par godina je bila priča da Tcom dostavlja podatke ovima iz HRTa i da većini po prebacivanju na MAXTV počne dolaziti i RTV pretplata...
Pa rekoh, idem se raspitati prije nego se uvalim...