View Single Post
Staro 26.08.2020., 12:55   #370
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ma kakav AMD u GPU segmentu. Pare idu Kožnatnom, uopće me ne zanima šta će AMD izbaciti u GPU consumer segmentu. Nek ode sve u rudnike jer se po Radeonke ni ne saginjem a kamoli da dam par tisuća kuna za DRND2 grafičku pa da opet slušam i čitam tu od kolega forumaša "pa ne moraš baš te igre igrat" kao nekad.

Interesantno, meni R9 270, R9 285 i R9 Fury nikad nikakvih problema nisu imale s driverima. Niti jednom. A sad RX580 odmah počela sa black screenom. Ali sam otkrio da je onaj sharpening jedan od glavnih uzroka, pa s isključenim sharpeningom bez problema radi i po 6-7 sati u igrama, gotov nikad se ne freeza. Black screen je 100 puta rijeđi nego prije. Ni ne želim radit update drivera, da se ne pokvari dodatno O tome da ventovi i ovako nemaju nikakvu kontrolu (polako ubrzavaju dok ne dođu do 3000 o/min) bez MSI Afterburnera bolje da i ne govorim...

Što se tiče nove generacije GPU-a, činjenica je da je i "kožnati" konkurencija "babi" pa možda blago korigiraju cijene kad izađe cijeli lineup jednog i drugog konkurenta. Nema se što izgubit malim čekanjem čak i da se planira kupit nV no matter what.

No, ti si brko... ti kupuješ sve dok je svježe CPU AMD, GPU nV

Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 26.08.2020. u 13:02.
JC Denton je offline   Reply With Quote