Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Ja sam kupio rabljenu i temp mi je bila 85C. Zatim sam u case ugratio 8 ventova i sad mi je temp 65-75C, ovisno i igri i rezi.
|
Imam zelmanovo kučište sa 7 ventilatora protok na sve strane čak i na vrata oba. Kad stavim zamjensku grafičku aorus 1060 6 gb temperatura po najvećoj vručini sad je bila max 63 inaće prije lita nije prelazila 60. Da je problem do kučišta onda bi i ona imala veću temperaturu a ne manju nego u lika u kojeg je bila prije
Citiraj:
Autor dada-as
Definitivno pasta. Moze i lose kuciste ko sto kaze kolega gore, ali ja sam promjenom pasta vidio abnormalne rezultate u pozitivnom smislu.
E sad, prckat po GPU koji vrijedi 3000+ kuna nije bas da bi svatko dragovoljno isao. Mislim nema se sto pogrijesiti, ali nedaj boze da nakon toga tretmana neradi, haha
P.S. I moja 1080ti bude uskoro dobila promjenu paste, ne pregrijava se ali onak je mislim malo pocistiti da vidim oce li iamt kakvog utjecaja.
|
čekam još uvijek da se vrati od asusa da znam jeli proglašena ispravnom ili ne. Ako je kojim čudom proglase ispravnom dat ću je nekom da promjeni pastu i ako još šta treba tako da radi. Jer kad povećam vente na skoro max brzinu drži temperaturu oko 72 i sve normalno radi.
Citiraj:
Autor viper84
Imam istu grafu i neki dan sam promjenio pastu. Inače je max išla do 81. stupnja sad po ovim vručinama, sad poslije promjene paste nekih 5 stupnjeva manje drži.
|
Da li ti ruši igre kad dođe na 80? Meni nije problem šta se grije nego šta igre ruši na 80 sve.