View Single Post
Staro 25.08.2020., 14:35   #10
Proudcroat
Premium
Moj komp

Proudcroat's Avatar

Datum registracije: Feb 2017
Citiraj:
Autor Sa_Stilom Pregled postova
Ja sam kupio rabljenu i temp mi je bila 85C. Zatim sam u case ugratio 8 ventova i sad mi je temp 65-75C, ovisno i igri i rezi.

Imam zelmanovo kučište sa 7 ventilatora protok na sve strane čak i na vrata oba. Kad stavim zamjensku grafičku aorus 1060 6 gb temperatura po najvećoj vručini sad je bila max 63 inaće prije lita nije prelazila 60. Da je problem do kučišta onda bi i ona imala veću temperaturu a ne manju nego u lika u kojeg je bila prije

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Definitivno pasta. Moze i lose kuciste ko sto kaze kolega gore, ali ja sam promjenom pasta vidio abnormalne rezultate u pozitivnom smislu.

E sad, prckat po GPU koji vrijedi 3000+ kuna nije bas da bi svatko dragovoljno isao. Mislim nema se sto pogrijesiti, ali nedaj boze da nakon toga tretmana neradi, haha

P.S. I moja 1080ti bude uskoro dobila promjenu paste, ne pregrijava se ali onak je mislim malo pocistiti da vidim oce li iamt kakvog utjecaja.

čekam još uvijek da se vrati od asusa da znam jeli proglašena ispravnom ili ne. Ako je kojim čudom proglase ispravnom dat ću je nekom da promjeni pastu i ako još šta treba tako da radi. Jer kad povećam vente na skoro max brzinu drži temperaturu oko 72 i sve normalno radi.

Citiraj:
Autor viper84 Pregled postova
Imam istu grafu i neki dan sam promjenio pastu. Inače je max išla do 81. stupnja sad po ovim vručinama, sad poslije promjene paste nekih 5 stupnjeva manje drži.

Da li ti ruši igre kad dođe na 80? Meni nije problem šta se grije nego šta igre ruši na 80 sve.
Proudcroat je offline   Reply With Quote