To je ovaj?
https://www.elipso.hr/mali-kucanski/...Red-PowerLine/
Ne vidim zasto ne bi mogao napraviti to sto kazes, sve stima. Mene je bila potrefila akcija za Allergy (1600kn) na Amazonu pa me usisavac, 12 vrecica i dodatni hepa filter sa mailboxom ispalo ravno 2250kn. Dvije godine sam miran s potrosnim materijalom. 2 god. garancije preko Amazona. U to vrijeme je kod nas samo usisavac bio (iirc) 2300kn u Ronisu. Mislim da ga ni Elipso nije imao na stanju. Ful smo htjeli isti taj jer smo ga vidjeli kod frendova pa nam se nije dalo istrazivati
Sad vidim da Powerline ima razliku u glavi/cetki naspram nasa dva: SBD 290-3 naspram SBD 660-3. Citajuci specke Powerline glave ne vidim neku upecatljivu razliku tako da...
Allergy jos ima svjetlecu reset tipku, samo vizualni podsjetnik da promjenis filter nakon 50h rada. Ako imas neki bolji filter (aktivni karbon ili hepa) s timestrip trakom taj reset ti realno nije ni potreban. U godinu dana ces nekoliko puta promjeniti vrecicu i pogledati dokle je dosao timestrip. Ili na papiric zapises kad si promjenio filter/vrecicu i zalijepis memo na dno usisavaca - like I did
Realno, Powerline je dobra kupovina, a razlike nisu toliko bitne tako da...
Za cijene filtera i vrecica se raspitaj u Elipsu, pogledaj na Miele sajtu i na kraju pronjuskaj na Amazonu ili ako ima jos gdje... Na vecoj zalihi vrecica ces proci dosta jeftinije ako uzmes izvana nego kod nas.