Citiraj:
Autor fanATIk
Ja vozim od 20.02.1990. (just for reference) pa ti mogu reć da ljudi nisu davali žmigavce, ubacivali se bez gledanja i radili svakojake krkanluke davno prije pojave SUV vozila. Prije 10 min mi se lik u Nissan Noteu sam tak ubacio iz desne u moju lijevu traku bez žmigavca i gledanja na metar razmaka. Kočnica, truba, pičkaranje. Na semaforu stanem pored njega jer sam se bacio u traku za skretanje u lijevo i frajer cvili kao sorry, nisam te vidio. Pa da si gledao, vidio bi me. I sad bi ja trebao okarakterizirat sve nissan vozače kao krkane? Ili samo vozače malih gradskih auta? Dakle u ovih 30 godina što vozim, vidio sam krkane u apsolutno svim markama vozila. I svim tipovima.
|
Nisi skuzio.
Nije krkan ako ne vozi SUV-a ili BMW/Audi/Mercedes.
Onda je samo neoprezan vozac koji se zamislio.
BTW kad vec generaliziramo, mogu rec da je prije pojave senzora za parking i kamera bilo presmijesno gledati subjektivnu "cinjenicu" da sto je manji auto, to je losiji vozac. Pogotovo kod parkiranja. Corse, Clio i slicno, trebalo im 2 nogometna igralista za parkirati se, a 3 za okrenuti se za 180. Redovno bi se neuspjesno parkirali u neko parkirano mjesto, a onda bi dosla neka 5-ica ili passat... I uredno se sparkali u to isto mjesto.
Dal to znaci da su losi vozaci kupovali male aute? Neki da.. jer su se bojali velikih, kad ni mali ne znaju vozit.
Dal to znaci da svi vozaci malih autiju ne znaju vozit? Naravno da ne. Neki su kupili manji auto zbog cijene, ne treba im veci, a neki bas zbog gusta voznje auta s malim medjuosovoniskim razmakom....
Nisu svi vozaci krkani, ali da ima onih koji se i dalje boje vozit, pa uzimaju SUVa, ima onih koji misle da su najjaci na cesti ako imaju SUVa, ali j dalje ima i puno normalnih.
Sljedeci put pogledajte i kad vidite SUV-a pokusajte zapamtit kad se ponasa normalno, kad je dao zmigavac, kad vam nije uzeo prednost.... Ali to mozak ne pamti...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk