Citiraj:
Autor mklobu43
Hvala na odgovorima, podrška mi je jako važna!
Vidio sam tvoj post ali sam cijeli dan potrošio na obaveze.., a ludo je to da sam no GO. 
Tako krenem pisati o mbo ploči te što može podnijeti i onda shvatim da imam upisan Moj komp sa specifikacijama mašine...  
Uglavnom iskoristiti ću ovu priliku da sa vama podijelim jedno osobno iskusto.., moram pronaći stare slike i složiti kasnije post za to.
|
Ufffffff za ploču,pitanje da li bi podržala 4 kartice,a tek onda probati sa 6 ...
Citiraj:
Koliko sam shvatio sa Winom se više ne može minati s 4gb karticama Eth, dok na Linux-u može. Da li ima još neka prednost kod Linux-a? Možda manje struje sistem? Možda lakše OC?
Mislim imao sam ih nekada davno ali samo za test međutim ako ima prednosti vrijedilo bi razmotriti mogučnost za učenje.
|
Može,samo kartica u velikom iliti x16 slotu mora biti >4GB da bi uspjela od drivera spremiti/osigurati DAG ...
OC na linuxu,nekome lakše,nekome teže ... po meni jednostavnije ...
Citiraj:
Svi spominju fork.., što to točno znaći? npr neće se moći kopati s 4 gb ali da li će se moci kopati sa 6gb i više?
|
Fork je zakrpavanje rupa kad skuže da nekaj nije dobro u tom sustavu lanca :-)
Citiraj:
Također gledam da testiraju Ethereum 2.0 a kod on proradi gpu minanja neće biti ako sam dobro razumio. Pitanje je koliko otprilike imamo vremena?
Negdje sam čitao već stari info s predviđanjima da je to sigurno godinu - dvije a možda i tri?
|
Za sad 360+ dana
Citiraj:
Walet- ok znaći regam se na wirexu za wallet i onda odaberem pool za minanje- jesam li dobro shvatio?
|
Wirex je kartična kuća,pa od njih naručiš karticu i naravno dobiješ svoje adrese za coinove koje podržavaju ...
Ne nagovaram te na wirex,samo velim da sam ja njime zadovoljan ...
https://wirexapp.com/r/Nbdy