View Single Post
Staro 25.08.2020., 00:54   #4833
mklobu43
EonCentar
Moj komp

mklobu43's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Hvala na odgovorima, podrška mi je jako važna!

Vidio sam tvoj post ali sam cijeli dan potrošio na obaveze.., a ludo je to da sam no GO.
Tako krenem pisati o mbo ploči te što može podnijeti i onda shvatim da imam upisan Moj komp sa specifikacijama mašine...
Uglavnom iskoristiti ću ovu priliku da sa vama podijelim jedno osobno iskusto.., moram pronaći stare slike i složiti kasnije post za to.

Koliko sam shvatio sa Winom se više ne može minati s 4gb karticama Eth, dok na Linux-u može. Da li ima još neka prednost kod Linux-a? Možda manje struje sistem? Možda lakše OC?
Mislim imao sam ih nekada davno ali samo za test međutim ako ima prednosti vrijedilo bi razmotriti mogučnost za učenje.

Svi spominju fork.., što to točno znaći? npr neće se moći kopati s 4 gb ali da li će se moci kopati sa 6gb i više?

Također gledam da testiraju Ethereum 2.0 a kod on proradi gpu minanja neće biti ako sam dobro razumio. Pitanje je koliko otprilike imamo vremena?
Negdje sam čitao već stari info s predviđanjima da je to sigurno godinu - dvije a možda i tri?

Walet- ok znaći regam se na wirexu za wallet i onda odaberem pool za minanje- jesam li dobro shvatio?

Vidi se da sam novi u ovom klubu,,. puno pišem, sorry na tome.

Zadnje izmijenjeno od: mklobu43. 25.08.2020. u 03:45.
mklobu43 je offline   Reply With Quote